Nyheter
Minimer
Viktig når du velger vindu

Funksjon, utseende, kvalitet, materialvalg, energi og miljø, levetid, glass, farger, vedlikehold.

 

 

Tenker du deg godt om nå, slipper du mye hodebry sener

Vinduer til et helt hus er en stor investering i rene penger. Kunsten er å velge de vinduer som gjør jobben uten at du trenger å bekymre deg noe mer, i så mange år som mulig. Slik at årsprisen blir lav og husets annenhåndsverdi blir høy.

 • Utseendet
  Det kan høres ut som en selvfølge, men hvor ofte har du ikke sett fasader som egentlig er fadeser? Du (og alle andre) kommer til å se huset ditt flere ganger om dagen. Det er viktig at vinduene passer til huset. H-vinduet fås i de fleste aktuelle stilarter. Forhandleren hjelper deg å finne de modellene som passer til ditt hus.
   
 • Funksjonen
  Lufting, vasking, barnesikring, ventilen som er så viktig i stadig tettere hus... Gode gjennomtenkte funksjoner er avgjørende for din egen og familiens trivsel i flere tiår framover. H-vinduet er utadslående og svinges rundt på utsiden av veggen – helt uten bruk av krefter. Mer bekvemt blir det ikke. Barne-/vaskesikring og ventil i aluminium er standard.
   
 • Levetid
  Årsprisen på de nye vinduene dine synker for hvert eneste ekstra år vinduene fungerer prikkfritt og ingen sier: ”Vi må gjøre noe med disse vinduene.”
  H-vinduet er konstruert for lang levetid i vårt klima. Rett og slett. Karmer og rammer som ikke vrir seg, enestående beslagkvalitet og en balanse som gjør at delene ikke sliter på hverandre...
  H-vinduet er lang levetid og lav årspris.
   
 • Glass
  Alle snakker om isolasjon og lave fyringsutgifter, men det finnes også glass for deg som plages av støy, vil unngå direkte sollys på møblene, vil redusere faren for innbrudd eller vil ha vinduer som vasker seg selv. H-vinduet kan leveres med alle relevante glasstyper, sammensatt slik at du kan få flere gode egenskaper i samme glass.
   
 • Farger
  Vi kjenner ingen som gleder seg til å male vinduer. Gjør du? H-vinduet overflatebehandles på fabrikken – stort sett i den eller de fargene du ønsker.
   
 • Materialer
  Tre? Aluminium og tre i kombinasjon? Vinyl?
  H-vinduet fås i alle disse materialene. Tre krever lite vedlikehold, aluminium/tre krever praktisk talt ikke noe vedlikehold og vinyl skal bare vaskes en gang i mellom.

H-vinduet er en genial idé med en konstruksjon som er videreutviklet gjennom hele 50 år. Ingen andre vinduer på markedet har så mye kunnskap og erfaring innebygd.

 
 

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no